Sneum å

  NY
 • 0
 • 1

Jeg har været i sneum å et par gange og medefiske første gang var den 4/4 det gav 2kg
Så prøvede jeg i slutningen af maj, det gav 7.5 kg. Jeg har prøvet for en uge siden, det gav 17.5 kg
Jeg fangede 9 brassen og rasten skalle. Jeg havde glemt kameraet der hjemme så jeg kunne ikke tage nogle billeder den dag, så jeg besluttede og tage en tur til sneum å igen, det gav 9.5 kg. Jeg har snakket med sydvestjysksportsfiskerforening om vi kan holder en mede konkurrence. Dybden svarer til top 3

1 svar
 1. superadmin
  superadmin says:

  Hej Carlo, det lyder godt nok som et spændende vand, specielt hvis der er fisk til alle. Det er af og til problemet med strømvand, at kanterne fanger helt vildt, mens dem der sidder i midten ikke rigtigt fanger noget.

  Hvor store flåd har du fisket med?
  Er det til at komme til, altså at man ikke skal bære grejet flere kilometer for at komme til åen?

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.