Storsuder

    NY
  • 0

Det er højsæson for sudere i øjeblikket,- det fik mig til at tage på en overnatning i håbet om at fange en af de rogntunge sudere inden legen. Fiskeriet foregik med 3 lette karpestænger, method-feeder og bidmelder. Lige op til legen er suderne ret svære at få til at hugge,- og det blev også en nat uden meget aktivitet, indtil den ene bidmelder gav lyd fra sig kl. 6 om morgenen. Efter en tung fight gled en smuk suder ind over netkanten, en rigtig rogntung fisk på 3.85 kg, med en længde på 56-57 cm. Suderen huggede på en gul pop-up gummimajs, fisket på et kort forfang på en method-feeder. Foderet på method-feederen var en blanding af Big Fish, Halibut BBQ, Big Water Mix og almindelige dåsemajs.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.