EM2009 – Turen går til Slovenien…

Den skarpe læser vil vide at EM-holdet nu er ankommet til Slovenien, og tilmed har fundet en fungerende internetforbindelse, men mere om det senere.

Vi var 7 mand der kørte fra DK i går aftes (fredag kl. 22). Vi havde egentlig planlagt at køre kl. 21, men af forskellige årsager kom vi lidt senere afsted. En af årsagerne var at vi bare havde pakket SÅ meget grej, at det næsten ikke kunne være der.

Nå, selve køreturen gik relativt smertefrit, selvom vi tabte Mark og Ulrik et sted mellem Magdeburg og München. Det viste sig at de havde været for trætte til at køre videre, og derfor tog et hurtigt powernap, mens vi andre suste mod Østrig.

“Vi” er jeg selv, Rikard, og min co-pilot Ole “Tom” Haugnes, og den anden bil med Steen Christensen, Simon Jensen og Peter Ahrenkiel, der er med som observatør.

Det har regnet ganske forfærdeligt hele vejen gennem sydtyskland og østrig, og kun de sidste 10 km var der en smule opklaring at spore.

Inden vi nåede helt til vores ankomststed, var vi dog forbi en slovensk grejforretning, www.som.si, hvor vi fik et par tips til fiskeriet. Vi er nu lidt klogere på hvad der venter os. Vi fik også handlet lidt ind, bl.a. nogle 2.1 mm hollows, som anbefales til fiskeriet (YEEEE-HAAAAA!!)

Vi købte også 8L maddiker, så vi har lidt at lege med i morgen, Søndag.

Slovenien er et utrolig flot land, selv set gennem duggede bilruder og med en brummende panda på passagersædet. Vi kørte langs med floden vi skal fiske, i mellem 20 og 30 kilometer, og den var flot kakaofarvet med rolige passager afløst af strømfyldte områder.

Selve strækket vi skal fiske på er dog langsomtflydende og med en fin, mørk farve, så vi må se om ikke vi får noget i rusen.

En af de ting vi fik med fra grejforretningen var dog at vi ikke skulle frygte ikke at fange noget, for der var MANGE fisk i vandet, hvilket jo kun er til vores fordel.

Efter at have set fiskevandet gennem bilruderne kørte vi til vores overnatning. Selve turen er kun på 9 km, perfekt, til gengæld er den op over en bjergryg, så det er med tungen lige i munden at man skal manøvrere rundt på de snævre bjergveje. Til gengæld har vi jo et naturtalent i vores bil, så det var naturligvis ikke en voldsomt vanskelig rute…

Overnatningen er helt, helt perfekt. Vi har simpelthen vores eget gæstehus, hvor der er 8 sengepladser. Vi har naturligvis allesammen, selvom vi kun er 7, så Peter Larsen, der kommer og besøger, får da bare ekstra-sengen.

Som en sidste detalje, så var der også trådløst netværk i gæstehuset, og dermed er der sikret daglige opdateringer ugen ud.

Billeder kommer måske senere, det er ikke det helt vilde vi har taget billeder af i dag.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.