Mit første indlæg på medesiden

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

som sagt mit første indlæg på medesiden. Idag har jeg været en tur i munkedammen for at øve mig til holand/ være klar til englands tur i sommerferien. jeg pakkede 11m TAP ud fordi det er det jeg skal bruge for det meste i holand. i starten skete der ikke så meget, det første bid kom da der var gået en halv time og jeg havde fået fodret godt op med pellets og majs det skulle vise sig at være en karpe og det tog mig ca.15min at få den op. Der skete så heller ikke så meget mere end det, så efter 2timers fiskeri pakkede jeg sammen og vejede karpen. den vejede 3,06kg det er den største karpe jeg har taget der nede i år.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.