EM2009 – Dagen før dagen

Sidste træningsdag var i C-sektionen, hvor vi havde boks 13. Vejret var endnu engang med høj og flot solskin, så det var en fornøjelse at komme på fisketur i dag.

Tilmed var blodormene i topklasse, jeg har ikke tidligere fået så store blodorm, så der var virkelig lagt i ovnen til et endnu bedre fiskeri.

Vi havde i det store og hele taktikken på plads, så der var kun tilbage at efterprøve den. Det startede ikke super-godt, da den korte line fiskede dårligt hos alle. Kun ulrik der var helt ude på 9,5 meter havde et ok fiskeri. Der kom dog andre boller på suppen, da vi gik ud på den lange line, her var der lidt flere fisk. Mest mærkbart var det totale fravær af de små næser som tidligere udgjorde hovedparten af vægten, i stedet var det store skaller i størrelsen 200-400g, hvilket naturligvis var godt for vægtene. Der var også enkelte store næser der blandede sig. Præcis på slutsignalet dykkede min cralusso-prop, og jeg fik dagens eneste caracio, dog udenfor officielt fisketid, så den talte ikke med.

Ulrik møller havde dagens højeste vægt, med mig og mark tæt på. Ole og Steen havde ca. 1 kg op, men alle havde fået nogle gode fisk og havde en ok netfuld.

Vi fanger dog ikke nok til at kunne ryste englænderne, men vi tager det hele som en oplevelse, og som en chance for at lære nyt.

I morgen går det løs med konkurrencen, og allerede nu kender vi sektionerne:

A: Ole
B: Rikard
C: Ulrik
D: Steen
E: Mark

Næste update kommer forhåbentlig i morgen aften.

1 svar
  1. Bjarne
    Bjarne says:

    Hej Rikard – super at du gider at skrive om jeres oplevelser, det er dejligt at læse om hvordan det går, når man nu ikke selv har mulighed for at deltage. Håber at det vil gå jer godt i weekenden med masser af fisk og gode placeringer. MVH Bjarne

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.