EM2009 – Første konkurrencedag

Lige en hurtig update, der kommer mere senere:

Danmark er nr. 22 ud af 27 efter første konkurrencedag, med 52 point.

Ole lavede 6 point i A-sektionen, Rikard 9 point i B-sektionen, Ulrik 12 point i C-sektionen, Steen 14 point i D-sektionen og mark 11 point i E-sektionen. Alle resultater ud af 14-mands-sektioner.

Ungarn ligger nr. 1 med 7 (!) point, belgien nr. 2, muligvis Italien nr. 3 og England nr. 4. Ole slog akkurat Will Raison i A-sektionen, mens jeg tabte med 100g til Alan Scotthorne i min sektion. Ulrik havde fornøjelsen af at sidde ved siden af Steve Hemmingway.

Fiskemæssigt var det mest overraskende at der var en del flere store fisk end forventet og at de små næser ikke var så fremtrædende som tidligere. De fleste vindervægte blev lavet af en del småfisk, og så med nogle større bonusfisk imellem. Fiskemæssigt er vi gået endnu længere ud nu, og de fleste fisker 11 eller 13 meter. Heldigvis for os havde vi lagt an til at fodre på 2 liner, hhv. top5-6-7 og 11-13 meter, hvilket gjorde at vi ikke helt blev fanget af at fiskeriet var skubbet længere ud. Kun i D-sektionen blev der fisket kort, hvilket skyldes de lidt specielle dybdeforhold her.

Vi er ved godt mod, er egentlig godt tilfredse med indsatsen, men ved også godt at der skal arbejdes for det i morgen.

Sektionerne til søndag:

A: Ulrik
B: Steen
C: Mark
D: Ole
E: Rikard

De fulde resultatlister kan hentes her: http://www.matchangler.com/saturday-results.html

I morgen giver vi den hele armen, og håber på at komme endnu længere op i tabellen, selvom det ser svært ud, da der er 11 point op til nr. 20, hvilket er ret meget, når vi nu har scoret 52 point.

Vi har nusset lidt med grejet her til aften, men er ellers klar til i morgen.

1 svar
  1. Bjarne
    Bjarne says:

    Hej drenge. Jeg har lige tjekket resultatet fra matchangler.com, når vi kun kigger på A og B sektionerne i dag fisker Danmark lige op med England !!, men så kniber det også lidt i de øvrige. Dejligt at hører at I stadig er ved godt mod, det lyder til at det er et svært vand og noget som vi ikke med vandt til herhjemme. Iøvrigt et udemærket system som Fips har lavet m.h.t. at dele de store sektioner, det giver alt andet lige mere retfærdig point, såfremt man kommer til at sidde i den forkerte ende af en sektion – knæk og bræk i morgen søndag. Bjarne

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.