Weekend medetur i Kolding

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Jeg har i denne weekend været på medetur i Kolding. Så derfor tog jeg toget fra Esbjerg med det mest nødvendig grej for at fiskede Lørdag og Søndag. Lørdag formiddag tog jeg først forbi Steen Jagt og Fiskeri for at få et 1 års kort til by søerne hvilket ikke kostede noget. Derefter gik turen til Marielunds søen hvor jeg sat mig nede i den lave ende. Matchen blev pakket ud og flådet rigget til cirka 1 meters vand på dette sted. Der er gigantisk mange skimmers/små brasen i den sø men pga. af lidt for meget fumleri med træer og line der sprang nåde jeg kun op på 7 kg ved godt 5 timers fiskeri den dag.

Søndag gik turen ud til Svanesøen i den sydlige bydel , der skulle ifølge Peter Braasch være godt med Sudere i den sø. Jeg startede med at pakke 7 meter pole ud for at fiske med maddiker men det gav kun små skaller og da det døde ud ændre jeg taktik til en lidt større krog og majs som agn. Foder pladsen blev fodret godt op med majs og det varede ikke længe at jeg havde en fin suder på en 10 krog. Dagen endte med 12 Brasen, 5 Sudere, 2 Karusser og 20 – 30 små skaller og samlet vægt på 11 kg på godt 5 timers fiskeri.

Så det var en go weekend.

3 replies
 1. Poder
  Poder says:

  Hej Elo
  En suder på 1,7 kg fanget i Svanesøen efter de har været på leg, det var lige godt satans!
  men den må jo være god nok når du skriver det stort tillykke herfra…

  Iøvrigt hvis du planlægger en tur mere til Marielund her i sommer vil jeg gerne med, fiskede du før eller efter øen?

  Mvh.
  Poder

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.