SM 2 i hove

OPDATERET: Nu med billeder

SM 2 i hove 20-06-2009
vi mødtes ved butikken kl07.00 og fik lov til at køre bilerne ned til søen hvor de kunne stå mens vi fiskede, vi trak lod om pladserne ved søen hvor vi skulle sidde på den ene langside hvor forholdene ville være næsten ens for alle og det var 3-5 meter ud til at der blev dybt mellem 6-8 meter i en sø med en god fast bund. så da alle var klar kl.10.00 gik vi igang efter at grejsiden/hove specimen havde foræret alle en lille gave.
der blev fisket med tap,pole,matchog bolo stænger og en der havde sucses med sit fiskei var Jon med en bolo stang han fangede så mange ørreder at fiskerne i ørred søen brokkede sig til dem i butikken, så det var ærgeligt at de ikke talte med i fiskeriet.
der blev også knækket et par stænger og en del forfang da bunden var hård, hove specimen sø er en gammel kalkgrav, fiskeriet var meget blandet fra småfisk til suder og ørred samt en nul bon.en meget spændende sø at fiske i og afgjort et sted hvor jeg vil fiske igen når og hvis jeg får chansen især da jeg nu ved at der skal bruges meget lange forfang eller bolo stang i 7-8 mtr.
efter indvejning blev der delt præmier ud ved butikken hvor der var grej/foder præmier fra grejsiden/hove specimen til de dygtige fiskere, så en stor tak til grejsiden/hovespecimen for et rigtig godt arrangement og nogle flotte præmier på dagen skal der lyde fra mig.
resultatet af dagens fiskei ser således ud
plads placerig
1 jimmi w johansen 0,800 kg 4
2 michael hillingsø 0,140 kg 5
3 kenn kristensen 0,000 kg 6
4 jon nørgaard 1,800 kg 2
5 john eiberg 0,840 kg 3
6 claus jacobsen 4,000 kg 1
7 dan rasmusen 2 fisk ikke indvejet 0,000 kg 6
så efter 2 afd af Sm fører claus jacobsen med jimmi og dan kort efter.
Dette har taget noget tid at få færdigt det beklager jeg fotos han drillet ret voldsomt da de var på 5-6 mega pixels og kun må være 300 kb så jeg har fået hjælp af richard med at få dem på
mvh kenn kristensen ISK

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.