Jels viser sig fra sin bedre side

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Casper og undertegnede har været i jels for at fordrive lidt tid. Casper ville fiske absolut fiske match men jeg synes ik jeg magtede det og valgte derfor den at hive min nye energhia pole frem og en en bundstang. Casper kørte med en vde foderblanding og jeg brugte det sidste af mit gros gardon og spezial angleise :o(. Jeg startede med at fiske med polen men der skete bare ik en skid. Casper havde heller ingen aktion på match stangen. Så måtte bundstangen jo igang og da den havde lagt et stykke tid fik jeg såmen et hug og en fisk måtte med ind. Men det var en lille aborre som jeg hader at fange. Ud med 4 friske madikker igen og så begyndte jeg at fange brasen. Da casper efterhånden begynder at grynte lidt over mit udmærkede brasenfiskeri på bundstangen tilbyder jeg ham at låne en stang af mig da han ik har sin med. Men han får aldrig trukket fiskene væk fra mit foder. Så efter 4 timer indvejer casper 1,47kg bestående af 1 aborre(taget på en sniger langs åkander) og 2 brasen. Jeg når at fange 20 brasen, 2 aborre og en RIMTE!! på 1,5kg ca og ender på 21kg. Underligt at vi ik fik en eneste skalle men jels er ik som det var før i tiden desværre.

Mvh Søren

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.