Kortpole i Marielund

    NY
  • 0
  • 1

Vi ville igen i dag fiske kortpole. Vandet blev Marielund, da det minder meget om vandet til DM. Fiskeriet foregik 100 m. før P-pladsen, da man skal kæmpe lidt for at få fisk ind, i forhold til pladserne lige ved P-pladsen.
Vi fik fundet den rigtige mængde foder (6 l.) så det spillede 100. Vi valgte denne dag ikke at veje skimmers og brasen med, da vi kun var interesseret i at fange skaller. Mathias og Kasper fiskede 4 m. pole, mens jeg fiskede 5 m.

Efter 4 timers med ret ujævnt fiskeri kunne vi indveje henholdsvis:

Plads 1 Mathias Tolbøll 2,520 kg
Plads 2 Casper Kærgaard 4,230 kg
Plads 3 Kasper Struck 2,593 kg

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.