Suder tur

Hen over sommeren har jeg koncentreret mig lidt om suderne i Rønninge moserne. Selv om mosen er ved at være godt lukket til af grøde er der stadig mulighed for at fange sudere. Den sidste tur var den 19. juli hvor det blev til personlig rekord i antal. Det bedste tidspunkt er tidligt om morgenen så jeg stod op kl. 4:30. og var dernede kl 5. Jeg fik hurtigt den første fisk på min match stang men det var bare en skalle, derefter gik det så godt. Jeg kunne se at overfladen totalt blev dækket af bobler og skidt, det betød jeg at der var fisk der rodede rundt i bunden. Jeg var sikker på det var sudere eller brasener. Da der var gået 10 min, var den første suder der, det var en ganske fin en på 1.3 kg, (det var de fleste den dag), Men der var dog også to gode sudere imellem, som gav en rigtig god fight. De største var på 1.7 kg.
Samlet resultat efter få timer var otte sudere på en vægt på ialt 11,5 kg.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.