Frankrig igen-igen

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Så er jeg hjemme igen efter 2 ugers ferie i Frankrig. På campingpladsen,- som vi har besøgt flere gange, fiskede jeg hver morgen i 2 søer med karper og stør. Jeg stod op lidt over kl 5, og fiskede fra ca. kl. 6-9,- et tidspunkt hvor der er rigtig godt gang i fiskeriet, og hvor de fleste andre fiskere er for dovne til at så op. I “karpesøen” fiskede jeg mest med almindeligt karpegrej, methodfeeder, gummimajs og paste. Og jeg må sige fiskeriet efter karper var helt på toppen i år. Med mange fisk i vandet er det rimelig nemt at afprøve forskellige slags forfoder og agn. Flere morgener fik jeg over 10 karper på land, bedste morgen gav 13 stk, med de 3 største skælkarper på 10,8 – 12,2 og 12,4 kg,- på 3½ timers fiskeri. Bedste foder og agn: Halibut BBQ forfoder og 6 mm Krill og Halibut pellets på methodfeederen, og som agn Brownings nye “Bloody Liver” paste poppet op på et lille stykke skum. I søen med de største stør fiskede jeg mest take-a-part og fodrede med 6 mm Krill og Halibut pellets. En englænder fik stør på 9,5 og 12,5 kg mens jeg var på pladsen, jeg selv måtte “nøjes” med stør op til 7,2 kg på take-a-parten. Jeg mistede dog flere gode stør, der efter 20-30 minutters fight bare bestemte sig til at svømme ud midt i søen – og så rusker det helt godt i en 13 meter take-a-part når en 0,18 line bliver revet over! Alt i alt et par rigtig gode uger med fangst af 86 karper op til 12,4 kg, 6 stør til 7,2 kg, 71 brasener på 1-3 kg, samt lidt sudere og karusser. Jeg glæder mig allerede til næste tur derned for det er squ underholdende fiskeri 🙂

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.