Mindestævne i Jensen Pool

    NY
  • 0
  • 1

Vi var 6 gamle medlemmer fra VMK der var mødt op til mindestævne i Jensen Pool. Stævnet er til minde om et klubmedlem der omkom i en trafikulykke.

Målet for stævnet var at fange den største fisk, på den måde havde alle en pæn chance for at være med, men da Simon trak dåseøllen med plads nr. 3 (Panda Bay) viste de fleste nok hvad klokken var slået.

Torben sad på plads nr. 1, Rikard på nr. 2, Simon på nr. 3, Allan på nr. 4, Brian på nr. 5 og Claus og Jonas på plads 6.

Der gik ikke lang tid inden Simon havde første større fisk på land, og da der ikke var meget aktivitet hos os andre, så lå Simon solidt i føretrøjen. Der var dog også en del småkarper og guldfisk som man kunne hygge sig med, men ikke noget som man kunne vinde med.

Kl. 18.30 var der pause i fiskeriet, hvor det blev til hotdogs ved søen med en lille tår til, inden vi gik igang igen kl. 19.15.

Den sidste times fiskeri gav ikke yderligere, udover endnu en fisk til Simon, hvorfor Simon meget sikkert kunne tage pokalen med en fisk på 3,55 kg. Allan blev nr. 2 med en lille koi.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.