Så kom jeg endelig afsted:)

    NY
  • 0

Så kom jeg endelig ud at fiske.
Så har jeg endelig fået noget jeg kunne være bekænd at sætte her nd på medesiden. jeg anede intet om søen inden jeg gik i gang. jeg startede med at smide en karpestang ud med 3 majs.det gav hurtig pote med et par fine karper på et godt kilo. jeg ville prøve take a parten lidt i stedet for karpestængerne. det gav så en masse karper i forskællig størrelser op til 1.4 kilo. jeg fiskede på 40 cm vand. og karper var der masser af. efter godt 3 timers fiskeri var der i alt 23 karper som kunne trække vægten op på 17,2 kilo.
absolut ikke sidste gang jeg fisker i den sø.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.