Hyggetur med Ækvator Sport´s medekundeklub

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Tirsdag d. 12.08 var det igen tid til en tur med Ækvator Sports medekundeklub. Desværre var vi kun fire mand i alt.

Turen gik til Tæppelandssøen i Odense som rummer mange forskellige arter af medefisk, så det var med spænding vi gik i gang med fiskeriet. Mads kom lidt senere end os andre, så vi valgte et stræk hvor vi kunne sidde samlet. Efter at have indtaget aftensmaden gik vi i gang.

Der var skaller fra start, og efterhånden indfandt der sig også lidt bobler på pladserne, som viste sig at være brasen. Der blev fanget brasen på alle pladser, men Morten havde en gedde der forstyrrede fiskeriet.

Nu er Mads jo ikke kun en dygtig medefisker, så han fik hurtigt rigget et geddesæt til. Dobbelt 0,18 line og en str.8 enkeltkrog, og min gamle legendariske bundmede, som nu også er blevet til en super stang til jerkfiskeri med levende agn… En skalle blev monteret i læben og trukket igennem pladsen. Et minut så var der bid og en fin gedde måtte på land. Så begyndte vi at mede lidt igen, og Mads gik på jagt efter endnu en gedde. Der gik dog ikke mere end et minut så var der en ny gedde på Mortens plads, og Mads blev kaldt tilbage. Et par kast med skallen, så havde Mads hug igen og endnu en gedde måtte bide i græsset, krogen sad selvfølgelig i kæben, og stadig ikke en ridse på linen… Nu blev der fisket lidt mere koncentreret for at se om der var endnu en gedde, men det virkede ikke sådan, så vi begyndte stille og roligt at pakke sammen. Mads stod nu med ryggen til søen, og skallen næsten inde ved land liggende i overfladen. Pludselig er det en gedde som voldsomt hugger på skallen i en stor virvel, og Mads udstøder et forskrækket brøl, mens vi andre flækker af grin. På trods af forskrækkelsen kroger Mads selvfølgelig fisken i kæben og får den fightet sikkert ind i Mortens net.

Alt i alt en super tur, med masser af hygge, og som nok især vil blive husket for den geddelektion vi andre fik af kongen selv.

Tak for turen og med håb om at mange flere har lyst til at deltage i disse arrangementer fremover (det er gratis, når man er medlem af kundeklubben).

MVH Jesper Moltrup Team Browning

_____________________________________________________

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.