Kolding på første tur efter DM

    NY
  • 0
  • 1

Efter et fantastisk DM, blev Søren og jeg enige om, at gentage succesen. Denne gang skulle det gå ud over Jels Midtsø. Efter en lille gåtur, blev vi enige om at fiske på strækker lidt til venstre for Voldstedet(kendt fra tidligere DM). Vi fiskede fra kl.16.00 til kl.20.00. Der var fisk fra start på min foderplads, mens fiskene på Sørens plads var lidt mere sky. Jeg fiskede hovedsaglig 7 m. pole, mens Søren var ude i både feeder, bundmede og 6 m. pole. Det skulle vise sig at Sørens fisk var noget større end mine, og derfor endte det således:

Søren Sørensen – 9,483 kg (alm. store skaller, rudskaller, abbore og skimmers)

Casper Kærgaard – 4,950 kg (alm. skaller og skimmers)

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.