Viborg søen, Sønder sø.

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Ja, så har jeg igen været ved Viborg søerne. Det endte med 7.76 kg. så det var lige 400 gr. mere end sidst. 4 brasen på 1,5 til 2 Kg. den ene af dem vejede 1.94 kg. Resten var skaller jeg vil tro at der var 10 til 15 stk i en pæn størrelse.

3 replies
 1. Elo Kjerside
  Elo Kjerside says:

  Hej Søren!

  Fiskeriet er pole og Bundmede, lidt det samme som i Jels! I Nørre sø ved borgervold kan man godt fiske slider men i gamle dage hvor der var et mede hold i Viborg var det bundmede de fiskede der. Jeg var selv afsted jeg havde ellers lagt en invitation på medesiden i forummet men ingen meldte sig så jeg tog selv afsted. Hvis du vil stå i vandet med waders og platform er det også en god ide at have nogle at de bankstiks med 3 med som kun står på bunden da denne er meget stenet. Jeg tager nok der op igen til næste forår regner jeg med med mindre vi er nogle stykker som kan finde ud af tage sammen der op så det ikke bliver så dyrt i benzin.

 2. Søren
  Søren says:

  Jeg hørte ellers en lille fugl synge om at der var flere der ville ha været med derop men det blev åbenbart ik til noget. Jeg ku desværre ik selv men ellers super initiativ

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.