Karpe sjov

    NY
  • 0

Jesper og undertegnede var lige en kort tur til en lille sø i kolding for at fiske lidt karper på tap. Normalt ik noget jeg roder mig ud i men da søen rummer en fin bestand af småkarper skulle det da prøves. Vi blev dog lidt skuffede da vi opdagede at dybden var meget beskeden. Flådet helt ned til forfang og det var stadig for meget :o). Nå men fiskene ku vi jo se hele tiden i overfladen så det skulle da ha en chance. Jesper fik hurtigt lidt små brasen imens jeg fik lidt skaller på 5-10cm. Efter 30min får jesper en karpe på som han dog mister da den trækker elastikken max ud og springer forfanget. Kort tid efter får han en mere som gør nøjagtigt det samme. Men så træder jeg i karakter og kroger en fin spejler som giver en super fight på små 5 min. På trods af den lave vandstand er der hurtigt fisk på pladsen igen og 20 min senere kroger jeg endnu en fisk som presser min elastik til det yderste og jeg må sidde med stangen i strakt arm for at holde den. Men ind kommer den og da vi efter ca 2 timer stopper vejer vi de 2 karper til hhv 2,1kg og 2,2kg. Jesper endte på 2,2kg i småskaller og småbrasen

Mvh Søren

1 svar
  1. Elo Kjerside
    Elo Kjerside says:

    Hej Søren!

    Tillykke med de flotte karper! Jeg fangede selv en karpe på 1,5 kg dette forår det var min første karpe jeg må sige godt nok er sudere nogle gode fightere men karper er endnu vildere især hvis man fanger dem på pole.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.