Café de’ Ryaa

  NY
 • 0
 • 1

Ryå skulle igen stå mål for et bombardement af foder, kroge, liner, stang, maddiker, majs, orm, rive boks nå nej hehe, dog ikke denne gang. Nå, men fik mig da ihvertfald endeligt taget mig sammen til en tur derop på brasenstykket med TAP’en igen. Afsted klokken syvstående før fanden overvejer at få sko på, og ud over den mudrede mark det gik. Nøj et møgvejr, måtte sidde under en rive agnparasol lidt for det regnede simpelt hen for meget! Nå men igang, 1.5 grams flåd på TAP’en og hollow karpeelastik næsten over til den anden kant. Langsomt indfandt fiskene sig på pladsen og pludsligt blev vandet levende af store skaller.. Fik i alt på en nok sammenlagt 5 timers fiskeri 23,05 kg rent skaller (de sidste par timer blæste det helt vildt, det gjorde det lidt svært at styre). Med de fleste nok omkring en 3-500 g. rigtigt fine hårdtfightende skaller på TAP’en. Fik som vist på et af billederne en fisk jeg ikke kan finde ud af hvad er, håber i kan hjælpe. Det var nok dagens største, men fik også et par gråskaller i den størrelse, og det er en 800 g. Så altså en god dags menu på Café de’ Ryaa. Måske man skulle lave en konkurrence deroppe………………………………

MVH:
Andreas Hegner Reinau (men desv. ikke skyggen af brasner).

2 replies
 1. superadmin
  superadmin says:

  Hej Andreas

  Jeg tror du har fanget en skalle/brasen hybrid, de er ikke specielt sjældne, men man kigger da lige en ekstra gang, når man får fat i en.

  Jeg synes bestemt at Ryå lyder som et spændende medevand, men nu når vi aldrig har været der før, så ville det være rart at vide hvor mange der er plads til? Hvis der bare er nogenlunde med pladser, så er det jo bare at gå igang og invitere til Ryå Open 2010 😀

  Iøvrigt: Dit 3. billede havde samme filnavn som et andet billede på serveren, derfor fuckede det lidt op. Jeg har nu ændret lidt på systemet, så filer får tilføjet en bid tekst, så de fremover er unikke, og problemet derfor ikke burde opstå igen.

  /Rikard

 2. Medefisker
  Medefisker says:

  Hej Rikard.

  Det var også det jeg nok mente det var. Den ser ellers ganske fin ud sådan en..

  Ja Ryå Open er da fængende 😉 http://maps.google.dk/maps?f=q&source=s_q&hl=da&geocode=&q=aabybro&sll=55.869147,11.228027&sspn=9.716065,22.346191&ie=UTF8&ll=57.173516,9.712923&spn=0.009154,0.021822&t=h&z=16&iwloc=A Det er dette stykke hvorpå der ligger et stykke hvor brasnerne (normalt) står tættere end ellers, men har jo så ikke fisket så meget der, har bare hørt at de har den tendens. Stykket som det kan ses er ret langt = plads til massere af mennesker, problemet er at der normalt er korn på marken om sommeren.. Og siv langs åen, så hvis der skal fiskes skal der ryddes pladser, men hvis man lagde lidt arbejde i det er der plads til massere af mennesker.

  MVH:
  Andreas Reinau

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.