VM Lørdag

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Så blev det endelig lørdag.. Hvor selve konkurrencen startede. Alle var spændte og måske lidt nervøse med dagens fiskeri, hvordan det ville gå, nu når det nye opdelingssystem skulle bruges. 1 sektion (38 fiskere) er delt op i 3 delsektioner.

Vi startede dagen tidligt (kl. 05.00), da vi skulle være ved vandet og hente agn kl. 06.30.

Simon Jensen ”The Champ”, lavede en nummer 1 i hans delsektion – endnu engang tillykke – godt gået. Efter ca. den 1. Time, var han stadig bagefter hans sidemand fra Wales, men så landede Simon 2 større brasner, hvilket lunede rigtig godt i nettet. Og det holdt til en 1. Plads med 3,962 kg, og nummer 2 havde 3,727 kg og sad på Simons højre side. Det var i C -sektionene

I A-sektionen lavede Torben i hans delsektion 10 point med 1,001 kg. Han havde Diego Da Silva fra Frankrig på hans venstre side, så der var noget at se op til..

I B-sektionen lavede Peter B. i hans delsektion 13 point med 0,835 kg (han havde trukket den plads, han havde siddet og trænet på, den dag DK trænede i B, så han kendte pladsen, og humøret var ikke helt i top inden start..)

I D sektionen sad Peter L på plads nummer 2, sammen med bl.a Italien, Frankrig, Tyskland, Rusland og England, så det var nogle hårde gutter han havde i sin delsektion. Peter lavede 8 point med 2,293 kg. Sektionen blev vundet med 8,212 kg.

I E – sektionen sad Stig på nummer 9, med Niklas fra Norge på venstre hånd og Portugal på højre hånd. Her startede fiskeriet rigtig dårlige (de havde bl.a en tyvfisker – en skarv – på deres pladser allerede inden de pakkede ud, samt ca. den første halve time af fiskeriet). Ungaren på plads nummer 1, tog lige en brasen (ca 2,5 kg) 5 min før slut, hvilket gav ham 4,579 kg og plads nummer 1. Stig blev nummer 13 med 0,301 kg

Det blev i alt 45 point og Dk ligger nummer 34, men det er rimelig tæt. Evt 4 point mindre ville rykke DK 10 pladser frem, hvilket ville rykke os over Norge, Sverige og Finland.. Dem skal de slå i morgen, så vi kan vinde over de andre skandinaviske lande..

I år er vi rimelig mange hjælpere med hernede. John Eiberg har været her hele ugen, Ole Haugnes og Rikard kom torsdag. Jimmi og Kenn fra Ishøj kom også torsdag. Så vi havde delt os op således, at Ole og Rikard fik de 2 kaptajntrøjer, så de kunne gå i boksene. John var i D, Ole gik i boksene i D og E. Jimmi og Kenn var omkring A, B, C, sammen med Rikard. Jeg fik tildelt en cykel (der blev stillet en til låns til hvert land), og kørte så mellem de forskellige sektioner og holdt dem orienteret om, hvad der skete i de andre sektioner.

Det er kanon der er nogle flere med til at hjælpe bagved, da det kan være meget svært at overskue alle sektioner for 1 eller 2 mand. Så en stor tak skal lyde til de ekstra hjælpere der er kommet herned.

Samt en stor tak til vores Norske venner – som vi har haft en del samarbejde/hyggetimer med hernede. Men vi vil jo stadig gerne slå de skandinaviske lande, så vi må håbe vi bliver bedre placeret end dem i morgen..

2 replies
 1. Bjarne
  Bjarne says:

  Har læst jeres kommentarer hele ugen, håber at I klarer jeg lidt bedre idag mandag og at Simon klar sig godt idag, så han måske kan gentage Peter Larsen´s flotte indv. placering fra sidste år = top 20.

  Som Karina også skriver, dejligt at der er flere der bakker op om landsholdet ved at komme og hjælpe, det er vejen frem såfremt DK skal blive bedre.

  Her i DK er vi igang med at forberede junior DM, der skal afholdes i næste weekend, der kommer 6 hold, det er noget deltagerantalt end hos jer (38 hold a 5 fiskere).

  God tur hjem – vi ses.

  Bjarne (Team Browning/O.S.K.).

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.