Brasen tur

    NY
  • 0
  • 1

Men det blev en skalle tur istedet. Jeg havde valgt efter arbejde at tage en tur i Langesø for at fange lidt brasen. Jeg havde set en fin sandbanke oppe ved kapellet som jeg ville prøve af. Jeg valgte at prøve take-a-parten i dag, istedet for vi altid fisker bundmede derude.

Jeg kom igang med fiskeriet omkring 16.30, og det startede sløvt. Jeg prøvede at begynde at løsfodre med lidt madikker og det satte lidt gang i fiskene. Jeg fik den første skalle efter en halv time og fangede dem i ny og næ i løbet af aftenen.

Jeg var nødt til at pakke sammen omkring kl 19.30 inden det blev mørkt. Alt i alt blev det til 5,5 kg skaller, fordelt på 11 fisk. Ikke noget vildt fiskeri, men meget fedt med en snitvægt på over 500 gr.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.