Søgård sø

  NY
 • 0
 • 1

I tirsdags tog mig og jesper til søgård for første gang i år. Der skal jo være stævne den 11 okt (dagen efter danmark – sverige hvilket betyder de sidste 2 års vinder ik dukker op da jeg skal i parken og nok får en øl eller mange). Nå man tilbage til fiskeriet. Jeg kom lidt før jesper og havde lige kastet ud da han kom. Vi fiskede kun bundmede og de første 5 kast gav 5 fisk så der var fisk fra start. Men det døde stille og roligt ud indtil jeg pludselig får en rigtig go fisk på. Fisker fighter ik som en stor brasen og vi kigger da også en del da der dukker en kæmpe karudse/hybrid op til overfladen. Jesper får gang i småskallerne imens jeg prøver efter de lidt større fisk. De kommer dog aldrig så efter ca 3 timer vejer vi jespers fangst til 3,3kg og min vægt siger 6,1kg. Kæmpefisken vejede 2,3kg. Vi er ved søen igen næste tirsdag hvor den står på match fiskeri.

Mvh Søren

5 replies
 1. Poder
  Poder says:

  Super fin karusse Søren jeg ved der også bliver fanget karper 3 – 10 kg i søgård, men der er en lille å der løber gennem søen, åen er en del af kongeå systemet og man mener at der trækker laks op i søen så den har desværre høj prio. hvad angår vandkvalitet :-/

 2. Søren
  Søren says:

  Hey poder. Er du sikker på at de skal biomanispolere søgård?? Lige pt er de igang med fiske tælling derude nemlig. jeg undrede mig over den båd med motor der sejlede derude og så sagde kurt, hvis mark vi fisker på, at de var igang med at lave fisketælling

 3. Poder
  Poder says:

  Der er ikke endeligt besluttet noget endnu, de er ved at mærke 1000 stk. fisk for at finde ud af hvordan de trækker rundt i søen.
  Mht. til bioman. så regner de biotosser der er igang med at mærke fisk, at det vil ske inden for max. 5 år længe leve kongeå laksen… (det er noget jeg har fra skalle)

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.