Fynboerne deltog i stævne i Tyskland

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Så var det igen tid til det årlige Ovens Browning Cup i Treene og Eider, som ligger ca 75 km syd for grænsen.

I år var der 2 fynske hold med – OSK og Team Browning. OSK-holdet bestod af Mark Holmboe, Ole Knudsen, Torben Kay, Viktor Smidt og Stig Thomsen.
TB-holdet var Ulrik Møller, Bjarne Johansen, Jesper Molstrup, Peter Jensen og Mads (efternavn ?).

OSK havde alle valgt at tage derned fredag aften, da der allerede er indskrivning lørdag morgen kl 07.00, så jeg havde fundet et feriehus ca 2 km fra mødestedet.

Der deltog ialt 38 hold i år, – der er 5 personer på 1 hold.
Der er 2 sektioner i Treene, hvor det kun er tillandt at fiske med flåd. 3 sektioner i Eider, heraf 1 sektion hvor der kun må fiskes bundmede, 1 fri sektion, og 1 sektion kun med flåd.

Viktor (første gang han deltog ved dette stævne) og Stig sad i Treene. Ole fik selvfølgelig bundmede sektionen. Mark fik sin sædvanlige C sektion (frit fiskeri), og TK fik også hans sædvanlige E sektion (kun flåd).

Selve fiskeriet var ikke det bedste i år. Godtnok var vindervægten omkring 40 kg (det var Stigs sidemand), men der var rigtig mange med mellem 4000 og 1000 point. Dernede regner man ikke i kg, men i point. Man får 100 point pr fisk, samt 1 point pr gram fisk.
Selve indvejningen foregår foran hotellet, hvor alle medbringer deres fangst (alle fisk skal jo slås ihjel i Tyskland), som er blevet talt af ens sidemand, og der bliver skrevet antal skaller, brasner osv. på deltagerkortet.

Jeg har ikke selve resultatet dernede fra, men OSK endte samlet på en 17 plads, og TB endte på en 13 plads.

Mark blev samlet nr 7 i sektion (nr 4 i delsektionen) og fik en sektionspræmie med hjem. Viktor fik en 9 plads i hans delsektion, Ole blev 11 i delsektionen, Stig blev 5 i sin delsektion, Torben fik en rigtig uheldig plads, da der ikke blev fanget fisk i området, så han havde en tom spand med retur – dvs 18,5 point.

Peter Jensen fik også sektionspræmie med hjem, mener han blev samlet nr 7 i hans sektion.

Dette er et lidt anderledes stævne, da der er tvunget form for fiskeri i nogle af sektionerne. Men vil da opfordre til at flere danske hold tager med. I år var der et max på 50 hold, men kun 38 deltog, så det skulle stadig være muligt at komme med.

Har kun nogle få billeder dernede fra..

Karina

1 svar
 1. superadmin
  superadmin says:

  Jeg vil da også opfordre nogle flere til at deltage i dette stævne, samt forårsstævnet, der dog er over 2 dage.

  Dels er det faktisk billigt at deltage i dette stævne, fordi der ikke er ret langt derned, og der er nogle rigtig, rigtig gode hold med.

  Eneste minus er at man skal nakke fiskene…

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.