Søgård igen igen

  NY
 • 0
 • 1

Tirsdag betyder fiskeri og det blev søgård igen da det kun ligger 2 min fra mit arbejde. Igen var det kun jesper og mig der mødte op og idag stod den kun på pole fiskeri. Igen var der fisk fra start til slut men denne gang lidt mindre skaller. Jesper prøvede 5,6 og 7 mtr og jeg holdte mig til 6mtr. Efter 3 timers fiskeri vejer jesper 8,5kg ind og jeg har ender på 10,1kg.

Mvh Søren

2 replies
 1. superadmin
  superadmin says:

  Der er vist nogen der satser på at vinde “Den Sidste” i år… Til gengæld er det nogle flotte fangster, det virker til at der stadig er masser af fisk i Søgård.

 2. Søren
  Søren says:

  Jeg kommer jo desværre ik med i år pga fodbold i parken = øl og har hørt at der ik er for mange tilmeldte endnu. Så håber da folk får sig tilmeldt da det plejer at være et hyggeligt men til tider køligt stævne. Og som de sidste 3 fangstrapporter viser er der masser af fisk i søgård. Dog har vi ik mødt de store brune

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.