En eftermiddag i Odense S

    NY
  • 0

Jeg benyttede det gode vejr til at tage en kort tur da jeg var færdig med arbejdet.

Målet var en lille sø i et industrikvarter i Odense S, hvor der bliver fisket en del. Jeg var da heller ikke alene, da jeg trillede ud af grusvejen, en anden bil var parkeret ved søen, og det var en af de gamle drenge, Ron Hughes, der havde fået samme ide som jeg.

Ron var allerede igang med fiskeriet da jeg kom, og han kunne berette om brasen og karper, så han var godt tilfreds.

Jeg satte mig tilrette et par pladser væk og riggede 9,5m TAP til, med et 0.4g flåd og en 16’er krog. Målet med mit fiskeri i dag var at fange så mange skaller som muligt, og jeg gik således bevidst ikke efter at fange brasen eller karper.

Jeg blandede ½ kg foder, Sensas Club Etang og fiskede så med nogle friske, hvide maddiker fra Ækvator Sport. Som forventet var der skaller fra start, og jeg koncentrede mig om at få en rytme ind i fiskeriet, sæt maddike på krogen, sving tacklet ud, tør højrehånden af for fiskeslim, samle stangen, køre den ud, kroge en fisk og så ellers gentage hele processen.

Det startede ok, men langsomt kom der mere glid i fiskeriet, bl.a fik jeg styr på at sætte maddikerne hurtigt på krogen, og ligeledes afkroge fiskene hurtigt. Der var nogle småting der irriterede undervejs, bl.a. kom elastikken lidt langt ud af spidsen, hvilket gav anledning til lidt kludder. Jeg fik dog strammet elastikken så den kørte perfekt igen. Det var den slags småting jeg fik styr på i dag, og sådan noget der kan være frygteligt irriterende, når man sidder og koncentrerer sig om at fiske så hurtigt som muligt.

Grunden til at jeg gerne ville træne hurtigheden med take-a-parten var at jeg selv fik gevaldige tæsk i slovenien, fordi jeg ikke var hurtig nok, og kunne se det samme problem hos de danske fiskere i Holland i september. Det er den slags småting vi skal være bedre til i fremtiden, hvis vi vil opad på ranglisten.

Efter 1½ times fiskeri stoppede jeg, samtidigt med Ron, og jeg kunne opgøre min fangst til at være 112 skaller på præcist 93 minutter, hvilket jeg var ok tilfreds med. Det svarer til ca. 240 fisk på 3 timer, hvilket ville have givet mig en guldmedalje i Slovenien (hvis altså der havde været så mange fisk på min plads dernede…)

Ron havde pænt med brasen, 2 karper og en rigtig flot rimte omkring 2 kg. Ron mente at han havde omkring 25 kg.

3 replies
  1. superadmin
    superadmin says:

    Du kører ad energivej, og drejer til højre på teknikvej. Ca. 300m ad teknikvej er der en grusvej til venstre, den kører du ind ad, selvom der ikke er skilte eller lignende. Ca. 200m inde kommer søen på din højre hånd. Tjek evt. luftfotos fra Krak, så kan du se hvor søen ligger helt præcist.

    Fiskeriet er frit, så det er bare at slå sig løs.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.