Bolo-Bonaza i Gudenåen part 2

    NY
  • 0
  • 1

Så gik turen endnu engang til Gudenåen, eftersom at den havde fisket godt sidste weekend. Jeg så mit snit til at få trænet lidt bolo inden vi skal til Berlin at fiske om 3 uger. Jeg havde allieret mig med Peter Larsen som stadig holder ferie.

Vi startede ud med at se lidt på vandet, og vi snakkede med en spinnefisker som kunne fortælle at åen løb hurtigere end normalt. Så vi stod og overvejede hvor meget ler vi skulle have i foderet. Jeg endte op med 4 kg foder og 5 kg ler, Peter havde også 4 kg foder men han var vidst oppe på 6 kg ler. Vi mixede foderet med Peter´s mørtelblander, drevet af hans super fine generator. Den skal vi nok få glæde af fremover:)

Vi fik placeret os ved åen og det var dejlig nemt at pakke ud da jeg kun ejer en bolo stang. Men jeg monterede den med et 12 gr flåd og Peter med 12 og 15 gr. Vi fik foderet godt op og satte os til at vente, der gik omkring 10 min så havde fiskene indfundet sig på pladsen.

Jeg startede med at fange nogle rigtige fine skaller på op til 600 gr og dem fik jeg en del af. Peter fangede også en masse skaller, men det vidste sig da vi vejede ind at mine fisk var en del større end Peter´s. Men det var super god træning og vi fik rigtig meget ud af det begge to.

Peter sluttede med 10 kg skaller og jeg sluttede med 20,4 kg. Jeg mistede også 2 gedder som åbenbart godt kunne lide når skallerne blev trukket ind i overfladen. Jeg mistede dog begge to men jeg er ret sikker på det var et par gode fisk.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.