IAM2009 – Første træningsdag

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Så er fortropperne ankommet til Brandenburg, og har brugt dagen på at fiske i silokanalen.

Vi lagde ud kl. 2 i morges, med at køre fra Odense til først Stipp-profi, for at hente agn, derefter Fishing Pro i Brandenburg, for at hente alt det vi lige mangler, og til sidst stod vi ved et kært syn: Silokanalen.

I år er der 40 hold med, og derfor er der sket lidt ændringer i sektionsplaceringerne: A og B er samme sted som sidste år. Halvdelen af C ligger på samme side af den blå bro som A og B-sektionen. Den anden halvdel af C ligger på den anden side af den blå bro (hvor d-sektionen lå sidste år). D-sektionen ligger hvor E-sektionen lå sidste år. E-sektionen i år er nu på modsatte side af D-sektionen. Altså er 5 ud af 10 delsektioner i brasenland (ja, tak!).

Nå, Peter og jeg trænede i dag i E-sektionen, hvor vi fiskede dels TAP og bolo. Da der ikke var meget strøm pakkede vi begge 2 topkits frem med hhv. 4 og 6 gram. Peter havde 2 alm. poleflåd, mens jeg havde valgt et 6g bubble i stedet for poleflåd. Vi blandede foder med Peter’s nye generator og mørtelblander. Den overlader ikke meget til fantasien, det går virkelig hurtigt og det selv med 25 L foder.

I modsætning til sidste år, er vi faktisk lidt forberedte i år, og vi starter derfor med 4g poleflåd og 3-4 casters på en str. 10 krog. Der kommer da også hurtigt bid, og vi kan begge nette dagens første skalle. I begge tilfælde nogle meget fine eksemplarer omkring 5-600g.

Vi når at fiske ca. 4 timer, og har i den periode et noget ujævnt fiskeri efter grove skaller og mindre brasen. Det er ujævnt fordi vi måske ikke er helt skarpe nok, elastikken for tynd og vi fodrer for lidt. Vi ender dog begge med anslået 20 kg, anslået, da vi ikke brugte keepnets i dag. Faktum er dog at vi har fanget ok med fisk, og i en rigtig fin størrelse også.

Vi har snakket med nogle lokale, og der er chancer for at der kommer mere strøm i kanalen, men det er svært at forudsige. Det afhænger helt af vejret, hvis det regner meget et sted, og det vand skal forbi Brandenburg, ja, så kommer der også fart på vandet.

I morgen ankommer næste forstærkning, og vi glæder os til at fiske med Stig.

Der kommer daglige updates til og med lørdag, da vi nu har investeret i noget rasende dyrt internet på hotellet.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.