IAM2009 – Anden træningsdag

    NY
  • 0
  • 1

I dag var forstærkningerne ankommet, i form af Stig og Karina, så vi ikke skulle sidde og fiske alene. Vi mødtes i let støvregn på den store P-plads ved A-sektionen, og besluttede her at køre lidt længere op af kanalen og fiske B-sektionen, som skulle være en af de sværeste sektioner.

I dag var i bedre tid, og vi brugte derfor god tid på at pakke ud, fik bundet et par tackler, ordnet foder osv. Vi havde alle tre pakket lidt af hvert ud, dvs. både TAP, 9m pole og bolognese. Peter sad nedstrøms, jeg sad i midten og Stig sad opstrøms.

Vi startede kl. 11.15, Peter lagde ud med 9m pole, jeg gik direkte på boloen, mens Stig startede med TAP. Der gik ikke længe inden Peter rykkede i de første skaller på 9m, mens jeg også havde fisk på bolo’en. Stig valgte så at bytte TAP ud med bolo, da han ikke havde fisket bolo ret meget, og gerne ville have det trænet.

Rent fiskemæssigt gik det noget bedre i dag, vi kom alle 3 ind i en god rytme med kast, foder, modhug, fisk, til gengæld var fiskene ikke så store som i E-sektionen, det var mest mindre skaller på 20-50g. Der var enkelte indslag af større skaller, og også 2 brasen på bolo’erne til mig og Stig, men det var absolut de mindre fisk der dominerede.

Peter skiftede fra pole til bolo den sidste time, og fik også fisk på denne metode. Samtidigt fandt han ud af at det var en god ide at fodre med slangebøsse på bolo, da man ser pænere ud når man fisker, i stedet for at se fjollet ud, og fodre med hånden.

I går havde alle, også de lokale, haft keepnet i vandet, så vi havde valgt at gøre det samme i dag. Efter 4 timers fiskeri har Stig 6,40 kg, heriblandt en god 500g’s skalle og en brasen, mens jeg har 7,36 kg, godt hjulpet af en kilosbrasen, mens Peter har 7,20 kg, primært mindre skaller.

Her til aften har vi været på argentinsk restaurant, og spise de grove bøffer til ingen penge. Faktisk kostede 3 retter på denne restaurant, stort set det samme som en hovedret på hotellet. Vi arbejder på at besøge denne restaurant igen, når hele holdet er samlet.

Torben og Mark er ankommet her til aften, mens Bjarne, Ulrik og Don Ø(skov) kommer i nat.

I morgen har vi planer om at gå i krig med D-sektionen, hvis det ellers er til at få plads.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.