Tandem i Friedrichstadt

  NY
 • 0
 • 1

Så har vi endnu engang været en tur i Friedrichstadt, denne gang for at fiske et tandem stævne. Ole og jeg havde aftalt at vi skulle fiske sammen, selvom vi vidste det kunne ende i store skænderier. Ulrik og Peter fra Team Browning stillede også op.

Vi startede ud klokken 10 med lidt info og lodtrækning i det nærlæggende klubhus. Jeg trak plads nummer 14 til mig og Ole. Ulrik og Peter trak nummer 18. Da vi kom ud til pladsen kunne jeg se det var i nærheden af hvor jeg havde siddet sidste gang. Så jeg håbede bare fiskeriet ville blive nogenlunde det samme.

Vi begyndte at fiske klokken 11.30. Fiskeriet startede rigtig fint hos os, og vi fangede rigtig mange flire. Det så ud til at det gik mere sløvt hos de andre, så det var bare rigtig godt for os. I 2 time gik det en del mere sløvt, hvor de andre var begyndt at fange flere store fisk. Den sidste time begyndte det at gå rigtig godt igen.

Vi endte på 218 flire, 18 skaller og 1 rimte. Vi fangede næsten det hele på 5 meter pole og 2 gr flåd.

Så var det op til klubhuset igen for at få vejet ind. Vi var lidt spændte på at se hvordan det var gået. Ulrik og Peter havde indvejet 15 kg og vi havde 21 kg. Nu ventede vi bare spændt på resultaterne. Det gik sådan at Ole kunne få lov at løfte pokalen med de store øre, samt en købmands kurv med tyske delikatesser. Ulrik og Peter endte på en 9 plads.

6 replies
 1. Kærgaard
  Kærgaard says:

  Hej..

  Super fedt i bar’ tager røven på de tyskere gang på gang.. Det er det gross gardons Simon 😉

  Og stort tillykke til Ole, med den 2. større titel i år. Flot gamle..

  Hilsen
  Casper Kærgaard

 2. Karina
  Karina says:

  Godt gået alle sammen.

  Håber det giver lidt mere blod på tanden,-at der er flere danskere der tager turen over grænsen, og deltager i nogle af deres stævner, og evt. omvendt.

  Det kunne måske være en god ide, at evt lægge nogle af de stævnedatoer op på medesiden fra Friedrichstadt, da jeg har hørt, at det er rimelig tit de holder stævner dernede ligt pt.

  Der er jo rigeligt med fisk. 15 og 21 kg det er da gode vægte i denne triste/kedelige årstid..

  Hilsen Karina

 3. superadmin
  superadmin says:

  Næste stævne er d. 13 december, hvor der fiskes individuelt

  Tilmelding fra mandag d. 16. november til Jörg Ovens i hans forretning (tlf. 04841-72432), husk landekoder. Der er plads til ca. 55 deltagere.

  Husk platform, da der vil blive fisket i Fürstenburggraben, hvor der altså er brug for en platform…

  Som de siger dernede: MOIN!

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.