Fint fiskeri i Munkedammen

  NY
 • 0
 • 1
 • 2

Den 21/11 skulle take-a-parten luftes, og jeg valgte at tage til Munkedammen efter brasener og med lidt held måske et par karper. Jeg ankom til søen i fint vejr,- næsten ingen vind,10 graders varme og lidt sol. Det fine vejr havde også lokket en børnefødselsdag til søen, så 15 drenge på 8-9 år var igang med at smide grene og sten i vandet – hmm. Heldigvis var der ro i det bagerste hjørne af søen hvor jeg plejer at fiske. 11,5 m take-a-part blev pakket ud, 1,5 g flåd, 0,14 hovedline og 0,12 forfang med en str. 14 krog blev monteret. Jeg blandede Betain Mussle Mix og Big Fish tilsat lidt døde maddiker og majs, og håbede at skallerne ikke var alt for aktive. Jeg valgte at fodre med 7-8 kugler til at starte med, og så kun fodre en lille smule i løbet af fiskeriet. Jeg startede med 2 maddiker på krogen, og havde hug af skaller konstant, prøvede også med et enkelt majskorn, men fik så ikke et eneste hug. Så jeg valgte at fiske med en orm og en maddike på krogen, nabhaglet lige akkurat på bunden – og så satse på de bedre fisk i søen. Efter ½ time kom der brasener og karusser ind på pladsen, og en halv time inden jeg stoppede var jeg heldig at få en enkelt karpe. Efter 2½ time begyndte det at blive mørkt, op med nettet, og en forbipasserende tog et par billeder af fangsten. Jeg nåede at få 10,5 kg fisk på 2½ time, hvor karpen på 3,5 kg var dagens største – et rigtig fint fiskeri i slutningen af november.

4 replies
 1. Kærgaard
  Kærgaard says:

  Hej Peter.

  Dejligt at se folk stadig er lidt aktive! Super fint fisk du har fået der, er det normalt?
  Hvad er dybden ca. i munkedammen? Kender nemlig ikke særlig meget til vandet.

  Casper Kærgaard

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.