Det Danske Junior Landshold 2010

Her 2 dage efter deadline for tilmelding til juniorernes landsholdstur til Luxembourg 2010, kan vi konstatere at der har været en stor interesse.

Ikke mindre end 12 interesserede var der til de 8 pladser på landsholdet. Det Danske Landshold 2010 består derfor af følgende fiskere:

Andreas Reinau (O.S.K.), Mathias Christensen (N.S.F.), Victor Schmidt (O.S.K.), Anders Gormsen (O.S.K.), Morten Kirkegaard (O.S.K.), Peter T. Schytt (Grindsted), Christian Guldager og Jonas Jeppesen (I.S.K.) – 2 debutanter og 6 gengangere fra 2009.

Reserverne på holdet (såfremt der kommer afbud er): Anders Pallisgaard (O.S.K.), Thor Nyholm (O.S.K.), Frederik Guldager (N.S.F.) og Casper Kærgaard.

Nærmere info om stævnet følger senere og med særskilt mail til deltageren, til alle dem der kunne være interesseret i at komme i betragtning til endnu en tur i 2011 – vil jeg opfordre jer til at betale landsholdspas og deltage i dm og min. en af udtagelsesstævnerne, idet det er hyggeligt og giver flere point og dermed en bedre mulighed for at komme i betragtning.

Med venlig hilsen

Bjarne Johansen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.