Kroge og kaffe

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Idag haf vi haft en eftermiddag her i Christiansfeld, hvor vi stak hovederne sammen, og bandt krogforfang til den store guldmedalje!

Ikke mindre end 7 dukkede op, nogle mere produktive end andre. Men vi fik opfrisket en del gamle røverhistorier og andre mindre sandfærdige hændelser fra årenes løb.
Ideen var selvfølgelig først og fremmest bare at vi skulle mødes, men også at vi fik taget fat på forberedelserne til året der kommer. Anja havde bagt og Casper havde sodavand med til hele banden…så det var bare med at komme i gang.

Vi fik set på forskellige kroge, modeller og mindsanten om der ikke kom adskillige gamle æsker kroge frem fra dengang at Ruder Konge var knægt! Poder vandt vist koncurrencen om flest antikviteter i kategorien udgåede modeller fra før 1980!
Så fik vi set lidt på liner, krogæsker og diskuteret os frem til, at England vist nok kun var så gode fordi de brugte Drennans mindre elegante krogbinder:)

Alt i alt en super eftermiddag, det var rart lige at samles og få taget fat på forberedelserne til næste sæson.
Inden vi efter nogle timers meget klog snak skiltes, blev vi enige om at prøve at stille en lignende dag op senere, eventuelt med det formål med at lave poletackler.

Der var også lige et par spidse kommentarer..en udfordring…hvem kommer med det første billed på medesiden år 2010 med et keepnet med min. 5kg i posen!

mvh
Peter B

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.