VM 2010 – Forberedelserne igang

Så er vi så småt ved at gå igang med planlægningen til årets VM, denne gang i Spanien.

VM-holdet består af følgende:
Simon Jensen, Morud LF
Peter Larsen, Sorø
Stig Thomsen, OSK
Rikard Jensen, Morud LF
Flemming Eriksen, Ishøj

Holdet består altså af 3 erfarne (Simon, Peter og Stig) og 2 VM-debutanter (Rikard og Flemming), hvoraf det er Flemmings første internationale mesterskab.

VM fiskes i en opdæmmet sø, El Vicario


View Larger Map

Hvis man zoomer ind på den sydlige bred, kan man faktisk se at der er bygget en hel masse trapper (det ligner små, lige streger), så alle sidder på et helt plant underlag og slipper for at gå rundt mellem tidsler og ukrudt på bredden. Kortet er ikke helt nyt, og der skulle være lavet trapper til samtlige pladser til VM. Sådan!

Der skal primært fanges caracio, der er den sydeuropæiske version af karusser, men derudover er der også karper, løjer o.a.

Der er mange fisk i vandet, og der tales om vindervægte på over 30 kg på 3 timer, så vi er naturligt nok alle utrolig spændte, og glæder os til et VM hvor vi skal fiske røven ud af bukserne for at være med.

Selve VM løber af stablen d. 26-27 juni, og vi træner i ugen op til, og vil selvfølgelig satse på at få en daglig update på medesiden.

4 replies
  1. superadmin
    superadmin says:

    Sidste år kom programmet først i marts, så det kan være at vi skal vente en del længere.

    Tidspunktet bør dog ligge fast nu, og vi tror så meget på det at vi også har booket et hus tæt på fiskevandet. Huset har 8 sovepladser, så der burde være plads nok 🙂

    /Rikard

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.