Danish Spring Cup 2010 – Opdatering

English version below

Vinteren i Danmark har desværre vist sig at holde ud i lang tid, og der ligger stadig masser af is og sne i hele landet. Vi vurderer at dette kan medføre at fiskeriet i Gudenåen ikke er som forventet d. 3-4 april, hvor Danish Spring Cup løber af stablen.

Frygten går på at det kolde smeltevand så at sige vil forsinke foråret, således at skallerne ikke er begyndt at trække op i åen når vi kommer for at fiske.

Vi vil derfor teste fiskeriet i Gudenåen senest d. 20. marts, og såfremt fiskeriet ikke er som forventet for årstiden, så vil vi sandsynligvis aflyse stævnet, da vi hellere vil afholde et stævne med flotte vægte, fremfor et stævne med tomme keepnet.

Såfremt vi aflyser stævnet vil dette blive meldt ud pr. mail senest d. 20 marts, og alle deltagergebyr refunderet.

Vi beklager at det kan blive nødvendigt at aflyse stævnet, men på grund af vejrforholdene ser vi ingen anden udvej end at oplyse om det allerede nu.

Mvh

Teamet bag DSC2010

English version:

The danish winter have been unusually cold and enduring, and there are still a lot of ice and snow left in the whole country. We fear that this will lead to poor fishing on the 3rd and 4th of April, where we all meet up for Danish Spring Cup 2010.

Our main concern is the amount of cold melting water will postpone spring, so to say, and that the roach haven’t started their migration when we come to fish.

We have planned to test how the river is fishing no later than March 20, and if the fishing isn’t as expected, we will most likely cancel the event. We will rather cancel than fish a weekend with a lot of blanks, we all come to catch some fish and have a good time.

IF the DSC is cancelled, the announcement will be emailed to all participants no later than March 20. All participants fees will be returned.

We sincerely apology for even the possibility of a cancelled event, but due to the current weather conditions, it is unfortunately a possibility.

Best regards

The team behind DSC2010

2 replies
 1. TK
  TK says:

  Hej!
  Vi har fanget mange fisk i Guden åen selv om det varfrost vejr, men der sad vi godt nok inde på Justensen plæne( Rengskoven) kan huske at Lars Kroun fik over 40 kg og Peter Braasch fik også der oppe omkring

 2. Søren
  Søren says:

  Jeg har været deroppe i randers 2 gange og kigge efter skaller og det har været dødt begge gange. Normalt ser man altid fisk i overfladen. Her snakker vi om stykket mellem de 2 broer inde i byen. Det samme problem er gældende i silkeborg hvor der normalt kan være sort af store skaller. De sidste 5 gange jeg har været der har der ik været så meget som en fisk. Så de må uden tvivl stå på dybere vand

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.