Sæsonstart i Nyborg

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ja så er min sæson skudt i gang. Den første tur gik til Nyborg Voldgrav sammen med en af foreningens juniorer, som for første gang skulle prøve at fiske med TAP. Andreas havde før jul købt en platform og en 9 meters TAP for ca. 1200,00 kr. hos Jan og Bo i Odense.

Vi ankom til Volden omkring klokken 9.15, hvor der skulle pakkes du for første gang i år, og for Andreas var det første gang, han skulle have så meget pakket ud. Før var det bare en pool eller to, der skulle rækkes til, og med lidt hjælp og lidt røverhistorier gik det.
Der blev målt dybde. Det tager lidt tid, når det er første gang, man sidder med en TAP og er meget spændt på, hvordan det kommer til at gå. Så var vi klar, men først skulle Andreas prøve at fodre med koppen. Hold da kæft hvor det sjovt, at stå ved siden af en knægt, der skal køre et coppingkit ud for første gang. Det går meget langsomt, for det er meget tungt for en gut på 13 år. Men hvad det giver knubber på overarmene.

Andreas lagde 3 foderkuler ud, og så var han klar. Vi gik hen til en bænk, hvor vi fik lidt at spise, før vi skulle i gang med fiskeriet. Vi gennemgik igen lidt teori om fiskeriet, og klokken 11.30 gik vi i gang.
Der skulle fodres, og der gik ikke lang tid, før Andreas havde den første fisk fanget på TAP. Det var en god brasen på godt 1,5 kg., og så gik det slav i slav. 3 timer efter var det slut, og den sidste time havde Andreas ikke fanget noget, så han var begyndt at fryse, Jeg havde fanget jævnt hele tiden, og da regnskabet var gjort op havde Andreas fanget 5 brasen med en samlet vægt på 6,94 kg. Min fangst vejede 5,44 kg. fordelt på 3 brasen og 15 – 20 skaller – ja det er ikke til at tælle det små pjat.

Alt i alt en god første tur, og nu sider jeg her med varme røde kinder og øre, ikke fordi Andreas fangede mere end jeg ;0)) men fordi det var sku koldt der ende på Volden.

Hilsen
Voldgravens muntre dampbarn.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.