Danish Spring Cup 2010 – AFLYST

Hej Alle

Sne, is og frost er endelig ved at slippe sit tag, og foråret er på vej. Desværre har vores frygt omkring fiskeriet på Stevnstrup-strækket af Gudenåen vist sig at holde stik: Pga. usædvanlige kolde vejr er skallerne endnu ikke kommet til vores planlagte konkurrencestræk, og de hidtige forsøg på at fange fisk har alle resulteret i tomt keepnet.

Vi vælger derfor at aflyse Danish Spring Cup 2010 i påsken, da vi mener at risikoen for dårligt fiskeri er for stor, og i stedet prøve at afholde stævnet i maj.

Alle indbetalte deltagergebyrer tilbageføres derfor til deltagerne.

Vi håber på forståelse for at det har været nødvendigt at aflyse, men vi kan simpelthen ikke stå inde for et stævne hvor risikoen for tomme keepnet er så stor som tilfældet er.

I stedet afholder vi Danish Spring Cup d. 15-16 maj (weekenden efter kr. himmelfart). Stævnet er nøjagtigt magen til det nu aflyste Danish Spring Cup i påsken, blot på et andet tidspunkt. Invitationen er vedhæftet til mailen.

Hvis du allerede har indbetalt deltagergebyr til Danish Spring Cup, så gælder dette naturligvis også for stævnet i maj. Hvis du har indbetalt, men ikke ønsker at deltage, så tilbagebetales deltagergebyret naturligvis. Vi vil naturligvis meget gerne vide om du ønsker at deltage til stævnet i maj.

Mhv. teamet bag Danish Spring Cup

*** English Version ***

Hello Everybody!

Spring is finally here, but unfortunately everything seems to be delayed a bit, and so is the fishing at our planned sectors in River Guden around Stevnstrup. Due to the very cold winter, the roach haven’t arrived yet, and so far we have had nothing but empty keepnets during practice.

This sadly means we will cancel the Danish Spring Cup during Easter, as the risk of catching nothing at all, is simply too big.

The participation fees will be returned to the participants.

We kindly ask for you understanding as why we had to cancel, but we simply hat no choice, as we didn’t want to host a competition with such great risk of blanking.

As a replacement, we will be hosting Danish Spring Cup in the weekend of may 15-16. The competition will be exactly as the one we’ve just cancelled, it’s just much later in the spring. See the attached invite.

If you have already signed up for Danish Spring Cup, we offer to transfer your participants fee to this match instead. If you don’t want to participate, the fee is obviously returned to you. We would very much like to know if you want your fee returned, or if you want to participate in May instead.

Best Regards, the Danish Spring Cup Team.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.