Forårstræning i Vissenbjerg

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Vi var 4 mand der tog en tur til Vissenbjerg Skovsø. Udover jeg selv, var det Niklas, Ulrik og Jakob fra Team Browning.

Jeg riggede 9,5 meter TAP op med hhv. et 0,6g flåd og et 3g flåd. Som agn havde jeg maddiker, pinkies og blodorm, mens foderet udelukkende bestod af jokers i double leam. Det var lidt sjovt at sidde i vissenbjerg skovsø og arbejde med den agn som vi normalt kun får fingrene i til de store stævner i udlandet.

Double leem er en lerblanding (terre du somme og bentonit), der skal sørger for at leret ikke bryder op for tidligt, og på den måde præsentere jokersne helt nede på bunden, hvor brasnerne så kan gå at rode i dem.

Det er i hvert fald teorien, men min double leem var ikke helt perfekt, den kunne nok godt have brugt lidt mere bentonit og vand, for kuglerne havde svært ved at holde sammen.

Også de andre havde blodorm og jokers, men brugte også foder, hvor ulrik og jeg udelukkende kørte med ler.

Den første time startede egentlig fint, der var masser af skimmers og enkelte skaller, med nogle få mikro-aborrer blandet i for hyggens skyld. Efter en time går mit skimmerfiskeri dog dødt, og jeg begynder i stedet at fange aborrer ad libitum. Et tegn på at jeg har været lidt for frisk med jokersne.

De næste 2 timer går med at prøve at løsfodre nogle fisk ind på pladsen med maddiker, samt prøve at klemme lerkuglerne mere eller mindre, men intet hjælper, og jeg må nøjes med de små bitte aborrer. Totalt har jeg omkring 2 kg fordelt på 94 fisk: 13 skimmers, 37 skaller og mindre skimmers og endelig 44(!) aborrer.

Jakob har 6,5 kg i primært skimmers, Niklas ca. 3 kg. Jeg kørte inden ulrik fik vejet, men han havde også pænt med skimmers.

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.