Oprydning/hyggefiskning i Munkedammen

Så kom jeg ud og fiske! Jeg tog ned til munkedammen igår sammen med thor nyholm, der gerne ville med. Vi havde aftalt at vi ville mede lidt og så fiske de døde fisk op af søen. Vi startede kl 9 om morgen med at pakke ud og gik så igang kl 10 eller der omkring, fiskeriet var lidt sløvt selvom vi sad i den gode ende. Efter 3 timers fiskeri blev vi enige om at stoppe, da det var lidt koldt og vi fik vinden lige i hovedet! Jeg havde omkring 20 skaller og thor havde 3. Efter vi havde fisket fjernede vi alle de døde fisk fra søen, vi kunne få fat i og samlede dem i en sort sæk, vi fandt omkring 10-15 karper(fra 1kg til 2,5kg(, 20-25 brasener og vel nok omkring 60 skaller. vi stillede den sorte sæk ved siden af skraldespanden i håb om at dem der tømte den ville tage den med…..

/Morten K.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.