Suder tidligt på året ;)

  NY
 • 0

Idag valgte jeg at tage ud til en sø, som vi kalder Dalsøen. Jeg fangede lidt igår i søen. Men idag ville jeg se om jeg ikke kunne fange nogle lidt større fisk. Jeg fiskede 13 meter take a part idag. igår fiskede jeg 11 meter. Men idag blæste det ikke så meget. Jeg fik pakket ud og så kom kim Thomsen, og snakkede. I mens han var det mistede jeg en god fisk. Måske en gedde. 10 minutter efter var min 5`er elastik blevet 6 meter lang.” Hvad er det ” Tænkte jeg. Jeg sad med fisken i 10 minutter inden den kom i nettet. En fin suder på 1,98 kg. Rigtig fed fisketur.
Se mere på
www.bricksite.com/mede

Mvh
Peter Schytt

3 replies
 1. Karina
  Karina says:

  Tillykke. Fin fisk.
  Kasper var også lige forbi vores sø forleden, for at se hvad der var af fisk tilbage efter vores store fiskedød her i vinters. Han fik også en suder på 2,0 kg og en enkelt
  skalle:-)
  Karina

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.