Tap debut i strømvand

  NY
 • 0

Så blev min tur til at få lidt held i sprøjten. Der var ingen der ville med mig til randers så jeg måtte selv afsted. Da jeg kom frem til åen var der herre meget strøm. Og det skal lige siges at jeg aldrig har fisket tap i strømvand før. Men jeg kom da igang og fiskene var der efter 15min. Der gik 1,5 time med kraftig strøm men lidt fisk fik jeg da på mærkværdig vis skovlet ind :o). Så stoppede strømmen og pøølen kom frem og så gik det stærkt. 0,20 line hele vejen igennem og en møj stor trabucco krog fyldt med madikker. Alle fisk blev løftet ind da det kun er kvinder og put n take fiskere der bruger net og efter 2 timer hektisk fiskeri valgte jeg at stoppe. Så det endte med 34,6kg efter 3,5 times fiskeri

Havde ik lige nogen til at ta billeder så det blev lige til et enkelt skud ned i nettet

Mvh Søren

4 replies
 1. Kærgaard
  Kærgaard says:

  Det Ser rigtig ud!.. Jeg er nu ret sikker på dú med vilje valgte at ta’ derop selv, for det må da ha’ været en fest at se dig fiske TAP i størmvand.. 😀

 2. superadmin
  superadmin says:

  Der bliver da fisket igennem oppe i Gudenåen i år, jeg tror der har været folk deroppe hver weekend siden slutningen af marts.

  Men med de fangster, så er det måske ikke så mærkeligt 🙂

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.