Intenst kystfiskeri i Costa Rica

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

I Januar/Februar var jeg 3 uger i Costa Rica (mellem-amerika), og skulle selvfølgelig også prøve kræfter med lidt fiskeri dernede.

Det blev til ialt 3 ture af 3-6 timers varighed, hvoraf de 2 første ture var 0-bonner, ingen fisk eller hug overhovet.

På 3. tur var min guide og jeg ude på en klippe der ligger ud i vandet ud for kysten. For at komme derud skulle vi gå gennem noget knædybt vand, og kravle op på klippen og så kaste popper, sardiner o.l. derfra.

Den første time var der nogle få kontakter, men ingen fisk på land, derefter startede showet, da en flok jacks kom forbi. Jeg fangede rigeligt med jacks, der er en bomstærk fighter, men desværre ikke den store spisefisk.

Derudover fangede jeg også 2 Roosterfish, der var det egentlige mål med turen, så jeg var naturligvis superglad. Jeg skyder den største rooster til omkring 7,5 kg, den blev ikke vejet.

Som man kan se på billederne, så sveder jeg tran, det var simpelthen så varmt, og intet der kunne skygge ude på klippen. Flere gange i løbet af formiddagen var jeg en tur i vandet i den lavvandede kanal, for at blive kølet af.

Totalt nåede jeg 7 jacks op til ca. 5 kg og 2 roosterfish op til 7,5 kg. Derudover mistede guiden en rigtig stor red snapper (anslået 15 kg) og jeg mistede en rigtig stor roosterfish som vi skød til 20kg+. Wobbleren knak simpelthen! Endelig figtede jeg på et tidspunkt med en Jack, der pludselig blev indhaleret helt af en stor bullshark anslået 2,5-3 meter. Den fisk jeg naturligvis heller ikke ind.

Jeg kan varmt anbefale guiden, Sean fra surfcosta.com, hvis i kommer på de kanter 🙂

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.