En god dag i Odense Å

  NY
 • 0
 • 1
 • 2

Så har jeg været en lille tur i Odense Å, i håb om at fange nogle af de gode rimter. Jeg satte mig på Ejby Mølle strækket, da jeg har fanget fine fisk der før.

Jeg startede ud klokken 16 med en 2,5 gr prop på 13 meter take-a-part. Jeg cuppede 3 foderkugler med masser af madikker og majs. Der var fisk fra start, gode skaller op til 300 gr og langsomt begyndte jeg også at fange rimter. Det var dog mindre rimter op til 800 gr.

Efter 2 timers fiskeri får jeg en stor fisk på, den står stille og roligt ude i strømmen. Jeg tror først det er en gedde, fordi 10 min forinden har jeg haft en 4-5 kilos gedde efter en rimte. Men jeg kæmper stille og roligt med fisken og da den kommer ind viser det sig at være en rigtig flot brasen på 3 kg. Det er ikke dem vi ser flest af i Odense Å, så det var bare super fedt.

Jeg stopper med at fiske kl 18.45 og nettet var blevet godt fyldt. Da jeg kunne indveje 23 kg fisk, så alt i alt en super dag i åen.

3 replies
 1. Elo Kjerside
  Elo Kjerside says:

  Tillykke med den fine brasen og de andre fisk, Simon! Men hvor har du købt det vejenet? Den slags veje net er nemmere at bruge da de har en stor åbning til keepnet ringen.

  mvh

  Elo

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.