Ryå a la 2010

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Så var isen (ja, du læste rigtigt, Ryå har også været frosen) endelig væk, vejret var godt, marken var ikke pløjet og take-aparten parat. Så turen gik mod brasenstykket for at se om der var kommet liv igen, det var der. Meget endda, da fiskene efter en 10 mins tid kom ind på foderet gik det sådan set slag i slag i en 4-5 timer. Endte med 20 kg ren skaller, ca 100-120 stk, desværre ikke skyggen af brasener. Kunne formodentligt godt have fanget endnu flere skaller, men satsede på de lidt større, så fiskede 10gs Cralusso shark og en str. 10 kg med 2 store majs på! De største var oppe omkring de 500-700 g.

Så alt i alt en rar dag !

MVH:
Andreas Hegner Reinau.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.