Hundestejle ræs i rands

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Idag tirsdag har Jesper og undertegnede været en tur i rands å for at se om vi ku hive nogle store skaller i land. Vandet kogte af fisk men de var små. Og småfisk er ik lige min kop the. Jeg fik 4 skaller inden jeg havde fodret så det skulle nok blive godt. Men da vi gik igang blev jeg sgu sat på plads fra start. Jesper lagde hurtigt fra land med skaller i blandet størrelse. Jeg hyggede mig med hundestejler, meget små skaller og en enkelt ørred. Så efter 3 timer i regn sne og slud magtede jeg ik mere og jeg ku veje 2,9kg ind. Jesper havde fået 7,3kg i posen. Jeg er sikker på at det var fordi jeg ik brugte gros gardon og spezial angleize ;o)

billeder kommer i morgen

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.