UK sightseeing

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Jeg var desværre fanget i Irland og England under askeskyen. Men så benyttede jeg chancen til at lave lidt fiske sightseeing.

Jeg var inde at besøge flere fiske butikker. Benwicks, Nathans og til sidst Fosters…
Jeg har været i Benwicks mange gange og kender butikken godt, og de har et fint udvalg, jeg har også været et par gange i Nathans på det sidste, der har de også et fint udvalg, men butikken orienteret efter det engelske commercial fiskeri. Tilbage i 2000 var jeg i fosters og butikken har flyttet 2 gange siden da. De er nu i et MEGET stort lager lokale… butikken er ganske enkelt ENORM.
De har også indrettet en speciel etage i bygningen som en Daiwa butik, hvor de kun har Daiwa. Denne afdeling alene er større end hele både Benwick og Nathans… så har de også indrette et lille cafe miljø med kaffe osv…
Og nå ja så har de også en pole ally i den ene ende af butikken, hvor de har deres TAPs slået ud og man kan sidde og vifte med de forskellige 16mtr, de ligge permanent slået ud…

Jeg benyttede også chancen til at genbesøge Trent Embankment, hvor vi fiskede EM i 2000. Og kunne stå og se på trappetrinnene der kostede så mange TAP sektioner…puha…

Senere var jeg ude og se på to fisheries… Barston Lakes og Packington Somners… og ja Barston er fint, men minder mig mest om Vallensbæk sø, men Packinton Somners var meget mere hyggeligt, og så er stedet også mere populært blandt konkurrencefiskere, mens det er mest bivuak fiskere der holder til ved Barston.

http://www.packingtonestate.net/fisheries_coarse.html

http://www.barstonlakes.co.uk/

1 svar
 1. Peter Braasch
  Peter Braasch says:

  Personligt synes jeg, at de fisheries ser tiltalende ud. Der er fine tilkørselsforhold, faste pladser, noget at fange osv.
  Jeg håber at vi på sigt får bare et par vande der ligner noget i den retning. Også bare aspektet i at fange andet end skaller hele tiden tiltaler mig!

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.