Copenhagen Open Aflyst

På grund af at vi ikke har fået tilladelse af kommunen til at forfodre til Copenhagen Open, så aflyses stævnet.

3 replies
 1. Loui
  Loui says:

  Kunne man ikke bare lade vær med at forfodre så? Synes nogle gange at det konkurrencefiskeri bliver lidt for snæversynet! Det er trods alt medefiskeri på lige vilkår 😉

  Mvh

 2. superadmin
  superadmin says:

  Nu er forfoder jo en integreret del af medefiskeri, og specielt konkurrencemedefiskeri, derfor er det ikke interessant at afholde en konkurrence hvor det blot er overladt til tilfældigheder om man fanger en fisk eller ej.

  Kort og godt får man næppe mange til at stille op til en konkurrence hvor man ikke må fodre, uanset hvor lige det er, derfor aflyses konkurrencen.

 3. Loui
  Loui says:

  Ja, forstår godt hvad du mener. I realiteten ville jeg jo nok også bare puste lidt til ilden ;-).
  Nå det er sagt, så synes jeg faktisk godt der kunne være nogle andre perspektiver i at tage en tur til søerne i københavn og bade en majs og en maddike, med alt det fine udstyr. Jeg fisker ikke selv konkurrencer, men holder meget af medefiskeriet. Det at kippe med flaget på et så eksponeret sted som ved søerne i københavn, kunne måske vække interessen hos nogle unge knægte eller et par snæversynet kystfiskere, som ikke rigtigt har fået øjnene op for det dejlige medefiskeri endnu, eller glemte det på vejen videre ud i fiskeriet. Jeg har måske også bare et romantisk billede af at medefiskeriet starte i en 80’er gajol t-shirt ved en betonkant i indre københavn og synes det er ærgerligt at man trods alt ikke prøver at tage et skridt ad gangen….og igen her sidder jeg med mine fine indlæg, men hvad gør jeg selv for det 😉
  Næste år!! Skal lige være færdig med min sidste eksamen…

  Mvh

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.