Forberedelser til Spring Cup

Så er der ikke lang tid til vi skyder 1. udgave af Danish Spring Cup igang. Det sker på lørdag i Gudenåen på strækket ved Stevnstrup.

Ulrik Møller og jeg tager i morgen til Gudenåen for at lave pladserne, primært for at se om der er for mange åkander. Vi regner med at sætte 5 pladser i B-sektionen og 5 pladser i A-sektionen. A-sektionen er ny, idet ingen af os har fisket der før, men vi forventer at det primært bliver en feeder-sektion, muligvis bolo.

Vi ses lørdag!

1 svar
  1. superadmin
    superadmin says:

    Så har vi været oppe og ordne pladser i Gudenåen, og vi kommer til at sidde i A og C-sektionen. C-sektionen er lige til højre for P-pladsen, ved siden af broerne, mens A-sektionen er til venstre for det stræk vi normalt bruger. Det er i denne sektion vi gætter på at feeder kan blive en fordel, da hovedstrømmen løber noget længere ude end vi er vant til.

    Lodtrækning kl. 8.00 lørdag morgen, på P-pladsen ved Stevnstrup (vigtigt!)

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.