Nørreå styrer

  NY
 • 0
 • 1

Tak for en super hyggelig weekend til dem der dukkede op til det super fede ide som Danish Spring Cup er.

Efter weekenden begyndte det nu hurtigt at krible i fingrene for at komme ud igen. Havde hørt rygter om at Nørreåen lige ved Fladbro skulle holde en del fine fisk.. Så afsted afsted gik det efter en tur på uni. Man kan kører helt ned til åen lige ved siden af Fladbro, jeg valgte så at gå lidt længere hen for at undgå alt larmen. Fiskede 10-11 m. TAP, og der var gang i den fra starten. Massere af skaller, op til 600-700 g. mindre flirer, et par skimmers op til en 500-600 g., ja selv 2 rimter hvor af den ene nok var omkring en 500 g. og dagens sjoveste fisk, rudskaller op til ca. 500 g. mistede 2 stk jeg vil skyde til endnu større. Efter omkring 4,5 times relativt koncentreret fiskeri kunne jeg så bøvle rundt med at veje ind selv, nøjj det var svært at holde styr på alle de fisk. Havde 16,75 kg. omkring 130-150 fisk. SÅ SUPER FEDT!!! Tror virkeligt det kunne være et prægtigt konkurrence vand, og så er det så nemt at komme til..

MVH:
Andreas Reinau
ps. havde glemt mit stativ derhjemme så prøve at balancere mit spejlrefleks på boksen, mennnnn det gik ik så godt…

4 replies
 1. superadmin
  superadmin says:

  Super fangst, Andreas, det er sku fedt at der bliver prøvet nogle nye stræk engang imellem. Det var heller ikke helt skidt at sidde i A-sektionen søndag til DSC 🙂

  Parkerer man bare på parkeringspladsen ved siden af motocross-banen?

 2. Medefisker
  Medefisker says:

  Takker, ja det var en fed dag, og nu smutter jeg til Viborg og prøver at fange en brasen;)
  Ja der kan man parkere. Men der går faktisk en vej ind bag cross banen den er bare låst af. Hvis man fik nøglen til den kunne man køre helt ind bag ved pladserne og holde.. Plus strækket har nogle ret lige stykker.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.