LIVE!

Der er snart ikke mange dage til det første hold drager udenlands, Team Preston Kolding repræsenterer Danmark i den polske by Poznan, hvor der skal fiskes i floden Warta. Pga. oversvømmelserne i Polen p.t. bliver det spændende at se om det er muligt at fiske der, eller de må trække et nyt vand op ad hatten med kort varsel. Spændende bliver det under alle omstændigheder.

Holdet der tager afsted er:

Peter Larsen
Kasper Mortensen
Ole Haugnes
Simon Jensen
Rikard Jensen
Reserve: Casper Kærgaard
Holdkaptajn: Peter Braasch

Stævnet ligger d. 12-13 juni, med træning i ugen op til.

Kun 1 uge efter skal det næste hold afsted, denne gang til det “rigtige” VM i Spanien, her skal der fiskes i floden Guadiana ved byen Mérida.

VM-holdet består af:

Stig Thomsen
Flemming Eriksen
Rikard Jensen
Simon Jensen
Peter Larsen

Holdkaptajner: Jimmi W. Johansen & Karina Rasmussen.

Såfremt de trådløse netværksguder er med os, så bliver der live!-opdatering fra begge stævner, inkl. træning, så husk at følge med på Medesiden.dk

Prognosen for live-updates er som følger:

Polen: 5. – 13. juni

Spanien: 19 – 27. juni

18 replies
 1. superadmin
  superadmin says:

  Som frygtet/forventet er vandstanden i Warta-floden så høj at klub-VM er blevet flyttet til et andet vand. Indtil videre har vi kun fået at vide at det er en sø der ligger i Poznan, hvilket vi p.t. gætter på er byens rostadion…

  Vi venter i spænding, her kun lidt over en uge til vi skal afsted 🙁

 2. TK
  TK says:

  Ja så skal I jo til at lave/tænke på ny tatik hvad angår foder, ang, flåd, kroge osv.
  Kan kun sigde god tur håber at i kan klare det, jeg krydser finger for det.

 3. superadmin
  superadmin says:

  Det er lidt noget lort at få sådan en melding kun 1 uge inden vi skal afsted, men omvendt var det også skidt at komme derned og trække nulbonner en uge i træk fordi floden er 4-5 meter over normalen.

  Vi klarer nok at få omstillet os til en anden type fiskeri, heldigvis har jeg ikke nået at binde en masse tackler til Torpedo’er, som visse andre…

  Hvis det bliver matchfiskeri, så glæder vi os allesammen, det er trods alt noget vi kender hjemmefra.

 4. TK
  TK says:

  Ja og små/mindre flåd på 2-3 m vand er jo også noget de fleste jer kan, så der det bare om i har det rigtige foder eller der skal købes ekstra/nyt foder og andet ler, og det er lidt synd nu når i har gravet jeres forældres have op ;).
  Hvad så med huset i har lejet ligger det så tæt på eller skal i hen og finde et nyt sted at bo? Hvis ja så må i sende regningen til Island, det er deres vulkan der laver lort i den 🙂

 5. superadmin
  superadmin says:

  Hvis det bliver Poznans rostadion (ikke bekræftet endnu), så er vi lige så handicappede som alle andre, for normalt er der fiskeri forbudt i søen, altså er der ingen der er eksperter på fiskeriet. Men det kommer nok til at minde mere om noget vi kender hjemmefra, end hvis det havde været floden der skulle fiskes i.

  Det kræver selvfølgelig at vi lige omstiller vores grej fra groft til fint, fra pole til blandet (nok primært match) og fra tungt, klæbrigt foder til noget der i hvert fald ikke er tungt og klæbrigt 🙂 Det sidste bliver nok det sværeste, men jeg tror hele holdet har noget universalfoder stående hjemme på hylden. Jeg mangler i hvert fald ikke Van Den Eynde Expo, og den kan det hele 🙂

  Leret fra haven skal vi nok få brugt, de har jo også flyttet fiskevand i spanien, så vi nu skal fiske i en flod dernede, og der skal vi netop bruge terre du riviere…

 6. Bjarne
  Bjarne says:

  Jeg vil følge jer tæt via medesiden. Det lyder da ikke så tosset med et rostadion, som er jomfruligt – bare det var mig.

  Knæk og bræk på begge ture.

  MVH

  Bjarne Johansen

 7. nodan
  nodan says:

  Hi
  Becouse Flood, they moved World Club Champions on “MALTA” At the moment it’s nobody now how many fish are in this lake. If I get some more information I will write there. In 2008 some guys make test-train for PZW to by look how many fish is on Malta. In 4 hours min 10kg, Max 22kg, But i readed at the moment its no some fish. PZW have some plan to by let the fish in to the lake.

  http://www.epoznan.pl/?section=news&subsection=news&id=9965

  Normaly this Lake is close for fishing!!

 8. superadmin
  superadmin says:

  I found the same news this morning, it looks very good. Do you know if they fished with long poles or shorter whips? It looks like they used whips back in 2008 (from the pictures).

 9. superadmin
  superadmin says:

  Det skal nok blive sjovt at komme ned og få noget træk i elastikken 🙂 Jeg har gået og pakket her til morgen, og det er jo mere eller mindre det hele man skal have med, når man ved så lidt om fiskeriet. Jeg har pakket både til pole, whip, match og bolo. Det eneste der bliver hjemme er lollipops, det får vi vist ikke brug for hverken i Polen eller i Spanien.

  Der er også kommet en uofficiel VM-side, med meget mere info om fiskeriet: http://www.merida2010wc.com/

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.