Ja dons lever stadig

  NY
 • 0
 • 1

Havde lige 3,5 time til fiskeri og valgte en af dons søerne sammen med anders. Jeg fik hurtigt fisk og det var store rudskaller og store gråskaller. I starten kun på 7mtr pole og da solen forsvandt og fiskene ik ville lege på polen var der fisk på bundstangen 35mtr ude. Anders havde sine problemer og endte på 1,5kg på 6 fisk og jeg fik 18,7kg ren skaller. Så jo dons lever stadig og fiskene er bare blevet større. Vi har fisket derude en del gange i år med svingende resultat men altid med væsentlig større skaller end før de valgte at “tømme” søerne

Mvh søren

6 replies
 1. superadmin
  superadmin says:

  Super lækre fisk i har fanget, Dons plejede at være et kongevand, og det ser ud til at det stadig er tilfældet.

  Hvordan er det egentlig gået med vandplanter osv? Er der ikke vildt mange af dem, eller er det til at fiske uden at sidde fast hele tiden.

 2. nodan
  nodan says:

  According to Soren advice I was this morning on the påby lake. I was a little too late – at eight o’clock. For two hours, took the biggest fish. Only big Roach. As the sun appeared they left, they were less. I lost a few big fish, one grabbed a huge pike. I fished for match fishing rod.I used corn as bait

  Tanks for advice

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.